Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν ή άλλο ίσης αξίας είτε επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
1 Να έχετε επικοινωνήσει εντός 4, ημερών από την παραλαβή τούς με την εταιρεία.
2 Να συνοδεύονται υποχρεωτικά οι επιστροφές με την απόδειξη λιανικής πώλησης.
3 Τα προϊόντα να είναι στην κατάσταση που τα παραλάβετε χωρίς λεκέ ούτε πλυμένα χωρίς σημάδια φθοράς μη χρησιμοποιημένα.

Η διεύθυνση των προς επιστροφή προϊόντων είναι Ιθώμης 41, 16561 Γλυφάδα, Αθήνα.

Επιστροφές σε προϊόντα προσφορών δεν πραγματοποιούνται. Το κόστος της μεταφοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη σε περίπτωση μη υπαιτιότητας του καταστήματος. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός τον 10 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων και γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Διαδικασία για αλλαγή. Αλλαγή μέσω του eshop. Πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό κατάστημα στο τηλέφωνο 6975068125 ή στην ηλεκτρονική σελίδα www.aluckystar.gr ώστε να μας πείτε για τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμείτε να αλλάξετε και με ποιους κωδικούς επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε. Συσκευάζετε τα προϊόντα για να φθάσουν χωρίς φθορές.

X