Τρόποι πληρωμής

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τούς παρακάτω τρόπους  πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων σας από την  εταιρεία  courier στον  τόπο  που έχετε επιλέξει. Το κόστος της αντικαταβολής το επιβαρύνεται ο πελάτης είναι 2 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ  24%).
  2. Πιστωτική κάρτα. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών, και προπληρωμένων καρτών VISA, MASTERCARD AMERICAN EXPRESS, DINERS, MAESTRO. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το aluckystar έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.
  3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω διαθέσιμο λογαριασμό  00260608540200359851 (όνομα δικαιούχου: Μηλεούνη Αλεξάνδρα, IBAN: GR3502606080000540200359851, τράπεζα: EUROBANK)  εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία. Εάν εντός των 3 εργάσιμων ημερών δεν έχουμε ενημέρωση η παραγγελία σας αυτόματα θα  ακυρώνεται.
X